Meer afbeeldingen

Champagnesabel Kellermann in kist, bubbels, gratis instructie

€ 369,95

Short Description

Tijdelijk van €394,95 voor € 369,95

Wegens vakantie t/m 25 augustus gesloten, levering vanaf 27 augustus

Handgemaakt champagnesabel Kellermann, gele officiers-kwast, RVS-heupfles, witte handschoenen en cava in handgemaakte houten kist. Op voorraad!

+€ 22,50

Maximale aantal karakters: 50

+€ 22,50

Maximale aantal karakters: 50

+€ 22,50

Maximale aantal karakters: 50

€ 369,95

Beschrijving

Details

Origineel cadeau

Handgemaakt champagnesabel Kellermann met gele officiers-kwast, samen met een RVS-heupfles, witte handschoenen en fles cava in een handgemaakte massief houten kist.

Deze mooi afgewerkte kist en champagnesabel worden ambachtelijk gemaakt in de Franse Auvergne. Vlak bij het dorpje Laguiole. Van generatie op generatie geeft de familie Dozorme de kunst van het maken van deze champagnesabels door.

Het lemmet is gemaakt van bijzonder hard RVS. Niet eenvoudig om te laten graveren door een juwelier. Deze hardheid zorgt er voor dat dit champagnesabel te gebruiken is door vele generatie's. Geef het door van vader op zoon (of dochter natuurlijk). Het handvat is van massief hout en donker van kleur. Dit champagnesabel kan zelfstandig staan op de kist. Een sieraad voor iedere werk of studeerkamer.

 

Instructie: Leren sabreren.

Voorzien van een Nederlandse "Doe het zelf" instructie, om zo snel en goed een sabrage te kunnen doen.

Graveren boodschap of naam

Maak dit champagnesabel persoonlijk door een gravering op het lemmet. Dit is mogelijk op zowel de voorzijde (zichtbaar in de kist) als ook op de achterzijde. Daarnaast is het mogelijk om een plaatje te laten graveren of sublimeren met een tekst of boodschap op de kist.  Leuk om het geboorte jaar of datum te vermelden als origineel cadeau voor een 30 jarige, 40 jarige, 50 jarige of andere leeftijd. Ook bijzonder geschikt als relatiegeschenk of als cadeau voor een trouwerij of als afstudeercadeau!

 

Meer weten?

Bel of app Klaas de Jong 0620100710 

 
François Étienne de Kellermann

François Étienne de Kellermann, 2e Hertog van Valmy (Metz4 augustus 1770 - Parijs2 juni 1835) was een Franse cavaleriegeneraal in de Franse revolutionaire en napoleontische oorlogen. Hij speelde een beslissende rol in de Slag bij Marengo in 1800 en vocht ook in de Slag bij Quatre Bras en de Slag bij Waterloo in 1815.

Kellermanns naam staat gegraveerd op de zuidelijke pilaar van de Arc de Triomphe in Parijs.

Extra informatie

Extra informatie

Gratis verzendingNee
Wijn soortNee
HerkomstNee
DruivensoortNee
RestaurantsNee
* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.