Drie Bergen Wijn

Secretaresse of personal assistant?

Ben jij secretaresse of personal assistant (PA) en ben je verantwoordelijk voor de relatiegeschenken, het regelen van kerstpakketten of persoonlijke cadeaus voor een afscheid of jubileum? Drie Bergen Wijn helpt je snel en professioneel aan een origineel geschenk.

De beste relatiegeschenken


Wij verzorgen al jaren voor een vaste klantenkring eindejaarsgeschenken of persoonlijke cadeaus voor een verjaardag, afscheid of jubileum. Secretaresses en PA’s waarderen onze snelle levertijden, persoonlijke service en het gemak. Drie Bergen Wijn ontzorgt je en helpt je bij het vinden van een passend cadeau.

Of je nu kiest voor persoonlijk contact of de eenvoudige bestelmethode in onze webwinkel, de levertijden zijn altijd kort. Bovendien zijn alle producten van hoogstaande kwaliteit en vind je bij ons unieke persoonlijke geschenken voor iedere gelegenheid.

Geurdozen Le Nez du Vin

De geur- en aromakoffers van Le Nez du Vin bevatten aroma’s van de hoogste kwaliteit. De luxe indexkaarten en een rijk geïllustreerd boek leren hoe wijn te proeven. Ben je op zoek naar een cadeau voor een wijnkenner of wijnliefhebber, dan is een geurdoos een origineel cadeau. Graveer een persoonlijke boodschap op een metalenplaatje. Deze monteren we op de geurdoos.

Le Nez du Vin RelatiegeschenkLe Nez du Vin Relatiegeschenk
Le Nez du Vin GeurdoosLe Nez du Vin foute geuren in wijn

 

Champagnesabels

champagne sabreren op relatie event

De eeuwenoude traditie van het sabreren van champagne geeft kleur aan de geschiedenis én het heden, wanneer er een feestje te vieren valt. Geef een champagnesabel cadeau als relatiegeschenk, voor een afscheid of aan een jubilaris. Inclusief ingegraveerde boodschap is het een origineel en persoonlijk cadeau tegelijk.

Top 5 meest bestelde champagnesabels!

 

meest verkochte champagnesabel incl flesKellerman champagnesabelChampagnesabel "Black beauty" Laguiole champagnesabel incl kistChampagnesabel Bronze, fles & geschenkdoos
nummer 1nummer 2Nummer 3Nummer 4nummer 5

Gravering op sokkel champagnesabel

Gravering op champagnesabel of sokkel

 

Wijncadeaus

In ons assortiment vind je diverse wijncadeaus. In een mooie houten doos verkopen we een Italiaanse, Franse of Duitse wijn inclusief eventueel een accessoire. Op verzoek zijn er ook andere combinaties mogelijk.

Accessoires voor wijn

Ook voor wijnaccessoires kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan sommeliermessen, muurkurkentrekkers en heupflessen. Graveer een persoonlijke boodschap of naam. Dit maakt het tot een onvergetelijk relatiegeschenk!

Sommeliermes KurkentrekkerHeupflesWijnkaraf
SommeliermessenHeupflessenWijnkaraffen

 

 Goed advies en complimenten ontvangen?

Het uitzoeken van een relatiegeschenk valt vaak niet mee. Zeker niet voor mensen die alles al hebben. Uit ervaring weten we dat P.A.'s vaak complimentjes ontvangen over onze relatiegeschenken. Heb je vragen? Nog geen idee wat je een wijnliefhebber zou moeten geven? App of bel ons. Ja we hebben ook ervaring met "last minute" cadeau's.

Bel of app ons: 06 201 00 710

info@driebergenwijn.nl

Klaas de Jong

Klaas de Jong Eigenaar Drie Bergen Wijn  

 

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.