Drie Bergen Wijn

Sabreren op je bruiloft

Champagne sabreren op je bruiloft

Ga jij trouwen en wil je op je bruiloft iets unieks aan je gasten aanbieden? Of ben je getuige, ceremoniemeester en heb je de taak gekregen om namens het ‘bruidspersoneel’ op zoek te gaan naar een bijzonder én persoonlijk cadeau? Champagne sabreren mét een eigen champagnesabel past heel goed bij deze gelegenheid.

Champagne sabreren op je bruiloftChampagnesabel Kellerman
Zelf champagne sabrerenKellermann

Leren sabreren 

Leer sabreren tijdens onze open workshop! Geef je hier op.

Een uniek cadeau voor je gasten tijdens jouw bruiloft of huwelijksdiner is een workshop sabreren. Laat je meenemen in de al eeuwenoude traditie van champagne sabreren, oftewel het ontkurken van een mousserende fles met een sabel. Na de sabrage van de fles kun je mét je zelf gesabreerde glas champagne proosten op een mooie toekomst.

Huwelijkscadeau

Als getuige wil je een mooi en persoonlijk cadeau geven aan het bruidspaar. Drie Bergen Wijn helpt je hierbij. Geef een champagnesabel met persoonlijk ingegraveerde boodschap cadeau tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Een workshop sabreren maakt het helemaal af.

Wat kost een privé workshop sabreren?

Samen met vrienden of familie leren sabreren? klik hier om onze tarieven te bekijken

 

Top 5 meest bestelde champagnesabels!

champagnesabel BriquetKellerman champagnesabelChampagnesabel "Black beauty" Laguiole champagnesabel incl kistChampagnesabel Bronze, fles & geschenkdoos
nummer 1nummer 2Nummer 3Nummer 4nummer 5

 

Persoonlijk cadeau

Graveer een persoonlijke boodschap voor het bruidspaar. Of eenvoudig de namen en de datum van de trouwdag.  Dit kan op het lemmet of op een metalen plaatje op de kist of de standaard van het champagnesabel. Beide komt ook voor. Graveren van een familiewapen? Ja ook dat is mogelijk. Heb je andere wensen? laat het ons weten.  

 

 

Champagne sabreren op je bruiloft

Is sabreren is moeilijk?

Wel nee. Net als leren zwemmen en fietsen, als je de techniek kent kan iedereen het. Standaard ontvang je bij al onze champagnesabels gratis een heldere en duidelijke instructie. Natuurlijk raden we enkele keren oefenen voor de bruiloft wel aan. Uit ervaring weten we dat de bruidegom en zijn vrieden het oefenen op een vrijgezellen dag ook erg leuk vinden. Liever leren sabreren onder begeleiding? Natuurlijk dat kan ook!

 

Meer weten?

Klaas de Jong beantwoordt ze graag. Stuur een app of bel naar: 06 201 00 710.

Docent champagne sabreren

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.