ontdek, beleef, geniet

Relatiegeschenken kopen

Drie Bergen Wijn verzorgt al jaren relatiegeschenken. Of het nu gaat om een eindejaarsgeschenk of persoonlijk cadeau voor een verjaardag, afscheid of jubileum.


Een relatiegeschenk geef je niet zomaar. Drie Bergen Wijn regelt al jaren voor medici, zelfstandig ondernemers, advocaten, makelaars en horeca-ondernemers mooie onderscheidende cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan de geurdozen van Le Nez du Vin en de champagnesabels van toonaangevende merken Laguiole, Claude Dozorme en Del Ben. Eventueel met champagne, prosecco of cava in kist of geschenkbox.

Persoonlijk cadeau

Op zoek naar een eindejaarsgeschenk met een persoonlijke boodschap? Dat kan! Een champagnesabel kan voorzien worden van tekst en eventueel een logo. Dat geldt ook voor een geurdoos van Le Nez du Vin. Met een bijpassende mooie Italiaanse, Franse of Duitse fles wijn, een prachtig én persoonlijk cadeau.

Snelle levering

Spoedleveringen zijn mogelijk. Bij een afname van drie of meer geldt een korting. Liever persoonlijk advies? Neem contact op met Klaas de Jong. Stuur een app of bel naar: 06 201 00 710

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.