Drie Bergen Wijn

Over Drie Bergen Wijn

 

De naam zegt het al... Bij Drie Bergen Wijn draait het om wijn. Althans daar begon het in 2012 mee. Inmiddels is Drie Bergen Wijn ook al jaren een toonaangevende en betrouwbare leverancier van accessoires rondom wijn zoals champagnesabels en geurdozen. Drie Bergen Wijn maakt mensen blij die eigenlijk alles al hebben.

 

Waarom Drie Bergen Wijn?

Klaas de Jong is de eigenaar van Drie Bergen Wijn. Toen hij op zoek was naar een champagnesabel en sommeliermes, kwam hij er achter dat je dat in Nederland nog niet zo makkelijk kon kopen. En als dan eenmaal de winkel was gevonden, duurde het minstens drie weken voordat het product in huis was. "Ik dacht; er zijn volgens mij meer mensen die niet zo lang willen wachten. Ik legde contact met leveranciers in Frankrijk. Ik ben langsgegaan en zag hoe de ambachtelijke producten van hout en metaal daar werden gemaakt. Van het een kwam het ander. In 2012 startte ik mijn webwinkel met accessoires rondom wijn en unieke cadeaus. Ik blijf op zoek gaan naar bijzondere wijnen en andere mooie dingen."

 

Mooiste cadeau?

Daar waar het mee begonnen is, is volgens Klaas ook zijn mooiste cadeau: "Een champagnesabel voegt iets toe aan de beleving van champagne drinken. Wie kan de kurk het verste weg slaan? Het gaat ook om de fun. Het is zo leuk om te zien, mannen krijgen er twinkelogen van!" Absoluut een cadeau tip voor mannen!

 

 

Wie is Klaas de Jong?

Klaas de Jong is zelfstandig ondernemer en oprichter van Drie Bergen Wijn. Hij werkt ook voor de IVA Business School in Driebergen als docent Sales en Salesmanagement. Bovendien helpt Klaas met zijn expertise bedrijven en ondernemers op het gebied van sales, acquisitie en salesmanagement.

Centraal staat bij Klaas het contact met mensen. Door Drie Bergen Wijn en zijn andere werkzaamheden ontmoet hij steeds weer nieuwe mensen. "Wie goed doet, goed ontmoet. Ik verdien op een bijzonder leuke manier mijn boterham. De kring van mensen om mij heen wordt steeds groter. Samen met anderen geniet ik van het goede leven, waarbij gezelligheid, eten en goede wijn horen." 

Klaas de Jong Eigenaar Drie Bergen Wijn 
  

Alleen wijn?

Samen met zijn vrouw en twee zonen woont Klaas in Driebergen. Naast de passie voor wijn en eten, houdt Klaas van (klassieke) auto’s en andere mooie dingen zoals reizen. Een favoriete bestemmingen? Denk aan Emporda Spanje, het achterland van de Costa Brava, dit voelt voor ons als een 2e thuis.

 

Tip:

Maak een account aan bij Drie Bergen Wijn en ontvang t/m eind december 2016 totaal € 12,- korting op 2 bestellingen! Aan de slag!

 

Le Nez du VinChampagne & Champagnesabel Wijnbeluchter & WijnschenkerSommeliermes Kurkentrekker
Le Nez du VinChampagnesabelWijnbeluchterSommeliermes

 

Klanten over Drie Bergen Wijn

Uitstekende afhandeling van de order! Vanuit Frankrijk, waar wij wonen, hadden wij voor een jarige een champagnesabel besteld. Hij werd, zoals door ons verzocht, opvrijdag 20 maart bezorgd. Dus voor het weekend, zodat de jarige de volgende dag, tijdens de feestelijkheden in staat zou zijn haar vaardigheid op het gebied van ""sabreren"" aan haar gasten te tonen. Wij zijn nog de dezelfde dag bedankt voor het cadeau.

 Rudolf Pater, Frankrijk

 

Helpt mensen met passie voor leven en genieten. Het leven is gewoonweg te kort om slechte wijn te drinken, en dat heeft Klaas erg goed door. Maar er is meer. Klaas snapt wat het betekent om te genieten en het leven op een goede manier te leven. Het gaat over meer dan wijn alleen, en hj verstaat de kunst om zelf op een goede manier te leven.... en te genieten van wijn. Ik ben blij dat ik hem ben tegengekomen!

Ad van De Lisdonk Schrijver

 

Snel en zorgvuldig. Op maandag deed ik mijn bestelling. Enkele uren later werd ik gebeld. Voor het graveren had ik een datum doorgegeven in 2013, men wilde controleren of ik niet per ongeluk de verkeerde datum had doorgegeven. Dit vond ik erg zorgvuldig. Er werd gezegd dat het graveren dinsdag plaats zou vinden en dat de bestelling eind van de week bezorgd zou worden. Woensdag kreeg ik het pakketje al binnen. Al met al een snelle en zorgvuldige afhandeling.

Cathrien Dijk

 

Driebergenwijn levert meer dan goede wijn. Vorig jaar heb ik me laten adviseren door Driebergenwijn. Ik was op zoek naar een mooie wijn om cadeau te geven aan mijn clienten. Hoe mooi is het om een rode wijn cadeau te geven welke geschonken wordt in El celler de can roca, het nummer 1 restaurant ter wereld. Kortom Driebergenwijn levert wijnen met een mooi verhaal.

Edgar Nijdam Edgar N Maatkleding

 

 

Perfecte service. Driebergenwijn levert snel en reageert ook snel op e-mails met vragen. Goede prijs, mooi pakket met snelle levering. Aanrader!

J Dammes

 

 

Snel en betrouwbaar. Ik had een champagnesabel incl gravering besteld op woensdag en had deze zaterdag nodig tijdens een verjaardag. Op vrijdag kreeg ik de sabel al binnen en was ik op tijd met het cadeau. De gravering zag er ook goed uit en ik ben erg tevreden over de snelheid en service die driebergenwijn levert.

Bram van Gasselt

 

Kwalitatief hoogwaardig aanbod. Origineel! Vlotte levering en goede persoonlijke service. 

Wellnomics

 

Snelle levering, goed en passend advies, originaliteit, graveren van artikelen, geweldige kado's. Er wordt met je meegedacht en gezocht naar alternatieven.

Kats Management BV

 

Champagnesabel ziet er top uit. De naam is mooi ingegraveerd. Binnen 3 dagen in huis. Helemaal top!

Thomas Letema

 

Super service en heel erg behulpzaam en meedenkend. Ik zat een beetje met kort tijdspad tussen bestelling en wanneer ik e.e.a. nodig had en je kwam met de auto bij mij in de buurt langs waar door ik alles op tijd mooi binnen had�super!

Maurice Ensink, Recourt Makelaars Amsterdam

 

Buitengewoon vlot, flexibel en heerlijke wijn en service. Klaas heeft een erg mooi en lekker kerstpakket voor mij georganiseerd! Een aanrader! Veel van mijn relaties waren zeer content met de wijnen.

Robbert Leenen Arnhem Ortho

 

Super service. Voor kerstkado een sommelierset. Maar was uitverkocht. Hier voor in plaats een hele mooie andere set gekregen. Helaas was de thermometer stuk gegaan. 2 dagen later lag er al meteen weer een nieuwe in de brievenbus. Kortom super service!

Rogier Willeboordse

 

Champagnesabel Kellermann21 diner thema sabreren & wijnproeverij 
  21 Diner Wijnproeverij & Sabreren

Tijdens mijn 21 diner een wijnproeverij gedaan met mijn damesdispuut bij Drie Bergen Wijn inclusief Masterclass sabreren. Klaas geeft goed advies over de verschillende wijnsoorten en kan een leuk programma op maat maken. Met een mooi champagnesabel is het onze hele groep gelukt om te sabreren! Het was een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zou aanraden!

Sjoukje van Oosterhout, Utrecht

 

Rond 13:00 belde ik voor een sabel cadeau verpakking en ik kon hem tussen 16:00 en 17:00 al op halen incl gravure. Top service!

Niels van Westenbrugge

 

Driebergenwijn: een aanrader. ervering van heerlijke wijnen, met prima service.

Outlook Groen Projecten

 

Driebergenwijn is TOP! Goede service, mooie producten, they walk the talk!

Valerie

 

Het aanbod van wijnen is goed, het zijn mooie producten. Ik heb goed advies gekregen over welke wijn het best past bij de verschillende gangen van mijn diner. De wijnen zijn snel geleverd!

Karin

 

Klaas heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van relatiegeschenken. De cava met sabel is een aanrader!

Nathalie

 

De communicatie was zeer goed en de contactpersoon in kwestie was zeer hulpzaam. Het product was ook zeer snel geleverd, echt handig voor last minutes!

Jan Willem op de Haar, Groningen

 

In een zeer strak georganiseerde sessie de kunst van het sabreren geleerd, uitermate geslaagd!

voorzitter, Driebergen 
 
 
   

 

 

 

 
* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.