Drie Bergen Wijn

Nieuws & In de media

Nieuws & In de media

Zelf leren champagne sabreren? Ook dit jaar kan dat weer tijdens het leukste wijnfeest van Nederland in het Middeleeuwse stadje Buren! Tijdens Chateau voor Buren 2018, leren we graag de kunst van het sabreren! De open workshop sabreren is op zondag 26 augustus 2018. Via de onderstaande link kan je je aanmelden. Of ook origineel: Geef een workshop sabreren cadeau! 

Meld je hier aan voor slechts €25,- per persoon!

Workshop sabreren € 25,- zondag 26 augustus 2018

Cursus champagne sabreren 26 augustus 2018

 

Op 18 mei 2018 was de opening nieuwe wijnbar NIC & IK  .Geopend door de burgemeester van Zutphen met een zwaard! Na een workshop: Leren sabreren, opende burgemeester Annemieke Vermeulen de nieuwe wijnbar NIC & IK door vakkundig een fles Champagne (Barons de Rothschild) te openen met een champagnesabel! Deze geweldige happening, werd gelukkig mooi gefotografeerd! 

foto van Annemieke Vermeulen.

Burgemeester Zutphen Annemieke Vermeulen sabreert champagne

Afbeeldingsresultaat voor sabreren burgemeester zutphen 

Link naar het filmpje van het sabreren

https://www.facebook.com/burgemeestervermeulen/videos/1679590732158429/?t=4

Afbeeldingsresultaat voor wijnbar nic en ik

Afbeeldingsresultaat voor wijnbar nic en ik

Zelf leren champagne sabreren? Dat kan zondag 27 augustus 2017 , tijdens het leukste wijnfeest van Nederland:...Chateau voor Buren!

Meld je hier aan voor slechts €25,- per persoon!

Workshop Prosecco sabreren in Woudenberg. Als verrassing op de verjaardag van Salvatore Pirruccio. Gaat het de deelnemers lukken om de flessen prosecco succesvol te sabreren? (zaterdag 18 februari 2017)

 

Workshop Champagne Sabreren in Twello bij Restaurant Swinkels 18 janauri 2017

Nieuw! Ons huismerk champagnesabel Panache!  Model 2017 € 59,95 inclusief massieve kist en gratis instructie: Leren champagne sabreren!

Leverbaar uit voorraad (foto's product op de website passen we volgende week aan)

 

Wijnfeesten Groesbeek 2016 - Leer het sabreren van champagne tijdens de Nederlandse wijnfeesten in Groesbeek. Op zaterdag 24 september 2016 leren we je op vakkundige wijze om zelf een fles bubbels te kunnen sabreren. Naast de historie van het sabreren, ontvang je een goede uitleg en demonstratie. Daarna is het tijd om zelf te sabreren! En wat is er leuker om daarna een glas bubbels te drinken uit je zelf geslagen fles! Doe je mee?  Vol is vol.

Wijnfeesten Groesbeek Leren Sabreren

Open workshop champagne sabreren voor € 20,-

Open workshop: Leren champagne sabreren zondag 28 augustus 2016

Tijdens het Wijnfestival - Chateau voor Buren, kan je voor slechts € 20 per persoon één van de workshops: Leren champagne sabreren volgen.

Naast de historie van het sabreren, de techniek, ga je natuurlijk ook zelf een fles sabreren! Met onze kundige instructie, gaat dit iedere oplettende deelnemer lukken! Wat is er daarna leuker, dan een glas bubbels te drinken uit je zelf "gesabreerde" fles! Mee doen kan in je ééntje, met z'n tweeën of met een hele groep! Daarnaast zijn er nog vele wijnmakers en importeurs die hun wijnen laten proeven! Een van de leukste wijnevenementen van Nederland!

Enkele foto's van deze geslaagde workshop tijdens Chateau voor Buren 2016 op 28 augustus.

Leren sabreren Chateau voor BurenLeren sabreren Chateau voor Buren
Leren sabreren Chateau voor BurenLeren sabreren Chateau voor Buren
Leren sabreren Chateau voor BurenLeren sabreren Chateau voor Buren
Leren sabreren Chateau voor BurenLeren sabreren Chateau voor Buren

Ook leren sabreren? Neem contact met ons op. Bel/ Whatsapp: 06-20100710 of mail naar info@driebergenwijn.nl 

 

 

Woensdag 6 juli 2016 Breda

Workshop Champagne sabreren met de studenten van SV Oase van Avans Hoge School Breda. Na historie, theorie, tijd om zelf een fles bubbels te sabreren. Hoe brengen de dames en heren van studievereniging Oase het er vanaf?

 

 

Woensdag 8 juni 2016

Workshop Champagne sabreren met de LIVA studievereniging van de IVA Business School in Driebergen. Traditie getrouw hebben we woensdag 8 juni met het bestuur en de leden van de LIVA een masterclass Champagne sabreren gehouden. Met dank aan Villa Zuid Oost voor de drankjes en de hapjes en de gastvrijheid van Van der Sluijs Auto's voor het laten plaatsvinden van het practijk gedeelte van het sabreren! Ook een workshop leren sabreren doen? Neem contact op met ons: contact

RTV Oost dinsdag 10 mei 2016 | 11:24Laatst bijgewerkt: 10-5-2016 | 15:13

Bij elke opening hoort een fles champagne. Zo ook bij de heropening van eetcafé de Burgemeester in Tubbergen. En om dit extra feestelijk te laten gebeuren, mocht burgemeester Stegers de fles sabreren: het met een sabel ontkurken van de fles.

Dan blijkt dat het sabreren moeilijker is dan gedacht. Marcel Tettero, verslaggever van de Twentsche Courant Tubantia, zag burgemeester Stegers met goede moed beginnen. Toch waren er uiteindelijk 18 slagen nodig om de fles te ontkurken.

Het gereedschap is goed: Champagnesabel Briquet uit Solingen. Helaas had deze burgemeester ook beter een workshop: Leren sabreren kunnen volgen. We houden ons aanbevolen!

 

Klik en win!

Wine Life 8 maart 2016

klik en win bij Wine Life

Doe mee! En in het februari maart 2016 nummer van Wine Life en maak kans om een Le Nez du Vin Masterkit van 54 aroma's in wijn te winnen bij Drie Bergen Wijn!  www.winelifemagazine.nl/win

Le Nez du Vin 54 aromas

 

Klantbeoordeling Drie Bergen Wijn 2016

Hartelijk dank voor jullie goede beoordelingen! We zitten ruim boven de gemiddelde klantbeoordeling in onze branche! 31 januari 2016.

 

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.