Meer afbeeldingen

Le Nez du Café 36 aroma's

€ 259,00

Short Description

Le Nez du Café.

Bestel voor 12 uur = Dezelfde dag verzonden.

De 36 meest voorkomende en herkenbare aroma's in koffie.

Voor de koffie-liefhebber en de koffie-professionals. Leuk als relatiegeschenk! Het helpt je bij het herkennen en het beschrijven van de aroma's die je in koffie kan tegen komen. Standaard leveren wij de Engelse versie, op verzoek zijn natuurlijk ook andere talen mogelijk. Direct leverbaar uit voorraad!

+€ 22,50

Maximale aantal karakters: 50

+€ 22,50

Maximale aantal karakters: 50

€ 259,00

Beschrijving

Details

Le Nez du Café

Le Nez du Café® bevat een verzameling van 36 aroma's om te ruiken samen met een boek vol informatie over koffie en haar aroma´s. Het cadeau voor koffieliefhebbers of koffieprofessionals.

Cadeautip voor verjaardag, jubileum en de feestdagen!

Le Nez du Café kopen inhoud Le Nez du Café
Le Nez du Cafe Boek en 36 aromaflesjes
   

Hiermee kunt u :

1. Train en verrijk uw olfactorische geheugen ... Het reukvermogen vormt het belangrijkste zintuig in de perceptie van een kopje koffie. Het is vaak moeilijk om een ​​aroma in de koffiekop te identificeren . Herken je de geur,dan is het vaak nog steeds heel lastig om deze goed te omschrijven. Niet meer dan normaal! Op dezelfde manier waarop we leren lezen , schrijven of rekenen , vereist ruiken ook training.

2. ... om de koffie die je proeft beter te analyseren. Maar " waarom dan?"

 

Wat zit er in Le Nez du Café Aromaflesjes Le Nez du Café
Le Nez du Café inhoud Le Nez du Café Aromaflesjes
   

Allereerst, het herkennen van aroma verrijkt uw proefvermogen en woordenschat om dit te omschrijven. In staat zijn om een ​​woord te koppelen aan uw indrukken verhoogt uw proef plezier en kunt u uw ideeënverwoorden en delen met anderen. Bovendien vertellen de aroma´s van koffie ons over de rassen en geografische oorsprong van de koffiebonen. De verschillende wijze van bewerken door o.a. het roosteren van de bonen. Welke technieken van bereiding worden er gebruikt. Le Nez du Café® gaat dus niet alleen uw gevoel voor geur perfectioneren, maar ook het proces van het creëren van de koffie die de aroma's produceert begrijpen.

 

 Jean Lenoir bedenker Le Nez du Café
 

Jean Lenoir 

 

De bedenker van

Le Nez du Café

 


Voor Koffie professionals en Koffie liefhebbers


Dit werk is ontworpen voor zowel professionals als liefhebbers te popelen om hun kennis te verdiepen. Het biedt 36 aroma's voor u om te ruiken en te onthouden. De geïllustreerde boek beschrijft aromatische groep elk aroma, de geurige eigenschappen en zijn aanwezigheid in de koffie wereld, en de kunst koffie groeiende, roosteren en het brouwen.

 

Volg je de training Barista Master voor koffieliefhebbers?

Deze Barista Master training is speciaal ontwikkeld voor echte koffieliefhebbers die zich willen verdiepen in alle facetten van koffie en het baristavak. Een Master Barista Program is een premium opleidingstraject. Met een intensieve 12 daagse training die wordt afgesloten met examens. De training is bedoeld voor zowel particuliere koffieliefhebbers als professionals in de horeca of koffiebranche. Professionals kunnen in de barista training ook hun SCAE certificering behalen. Je begrijpt dat de geurdoos van Le Nez du Café je flink helpen om sneller aroma's in koffie te herkennen en te omschrijven.

 

Als relatiegeschenk voor de koffieprofessional

Erg leuk om een Le Nez du Café geurdoos te geven als relatiegeschenk. Een bijzonder cadeau voor de ware koffieliefhebber en koffieprofessional!

Door het graveren van een boodschap of naam maken wij dit extra persoonlijk

 

Hoe ziet Le Nez du Café eruit?

Houten doos, dezelfde geuren en verklarende boekje als Le Nez du Café® Passion.

Afmetingen: 26 x 15 x 8,5 cm, gewicht: 1,85 kg.

Made in France

 

  

De 36 aroma's van Nez du Café® 

AARDSE TONEN :
1 aarde . GROENTE OPMERKINGEN: 2 aardappelen, 3 doperwten , 4 komkommer.

DRY / VEGETALE Tonen :
5 stro.

HOUT TONEN : 6 ceder . Kruidige tonen : 7 kruidnagel - achtige , 8 peper, 9 korianderzaad , 10 vanille.

BLOEMEN TONEN:
11 thee -rose / rode bes gelei , 12 koffie bloesem, 13 koffie pulp. Fruitige noten : 14 zwarte bessen - achtige , 15 citroen, 16 abrikoos, 17 appel.

ANIMAL TONEN:
18 boter, 19 honingzoete , 20 leer.

TOASTY TONEN: 21 basmati rijst, 22 toast, 23 mout , 24 zoethout, 25 caramel , 26 pure chocolade, 27 geroosterde amandelen , 28 geroosterde pinda's , 29 geroosterde hazelnoten , 30 walnoten , 31 gekookt rundvlees, 32 rokerige noot , 33 pijptabak , 34 gebrande koffie

CHEMICAL TONEN:
35 medecinal , 36 rubber.

Van de maker van Le Nez du Vin, nu Le Nez du Café.

Standaard leveren wij de Engelse versie, op verzoek zijn natuurlijk ook andere talen mogelijk. 

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Gratis verzendingNee
Wijn soortNee
HerkomstNee
DruivensoortNee
RestaurantsNee
* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.