Drie Bergen Wijn

Le Nez du Café kopen

Le Nez du Café

Le Nez du Café® bevat een verzameling van 36 aroma's om te ruiken samen met een boek vol informatie over koffie en haar aroma´s. Het cadeau voor koffieliefhebbers of koffieprofessionals. Cadeautip voor de feestdagen! Bestellen / kopen Le Nez du Vin?

Le Nez du Café kopenLe Nez du Café kopeninhoud Le Nez du Café
Le Nez du Cafe BestellenBoek en 36 aromaflesjes
  Kopen Le Nez du Vin 

Hiermee kunt u :

1. Train en verrijk uw olfactorische geheugen ... Het reukvermogen vormt het belangrijkste zintuig in de perceptie van een kopje koffie. Het is vaak moeilijk om een ​​aroma in de koffiekop te identificeren . Herken je de geur,dan is het vaak nog steeds heel lastig om deze goed te omschrijven. Niet meer dan normaal! Op dezelfde manier waarop we leren lezen , schrijven of rekenen , vereist ruiken ook training.

2. ... om de koffie die je proeft beter te analyseren. Maar " waarom dan?"

 

Wat zit er in Le Nez du CaféLe Nez du Café kopenAromaflesjes Le Nez du Café
Le Nez du Café inhoud Bestellen Le Nez du Café Aromaflesjes
  Kopen Le Nez du Vin 

Allereerst, het herkennen van aroma verrijkt uw proefvermogen en woordenschat om dit te omschrijven. In staat zijn om een ​​woord te koppelen aan uw indrukken verhoogt uw proef plezier en kunt u uw ideeënverwoorden en delen met anderen. Bovendien vertellen de aroma´s van koffie ons over de rassen en geografische oorsprong van de koffiebonen. De verschillende wijze van bewerken door o.a. het roosteren van de bonen. Welke technieken van bereiding worden er gebruikt. Le Nez du Café® gaat dus niet alleen uw gevoel voor geur perfectioneren, maar ook het proces van het creëren van de koffie die de aroma's produceert begrijpen.

 

inhoud Le Nez du CaféJean Lenoir bedenker Le Nez du Café
Le Nez du Café kopen

Jean Lenoir 

 

De bedenker van

Le Nez du Café

 


Voor Koffie professionals en Koffie liefhebbers


Dit werk is ontworpen voor zowel professionals als liefhebbers te popelen om hun kennis te verdiepen. Het biedt 36 aroma's voor u om te ruiken en te onthouden. De geïllustreerde boek beschrijft aromatische groep elk aroma, de geurige eigenschappen en zijn aanwezigheid in de koffie wereld, en de kunst koffie groeiende, roosteren en het brouwen.

 

Volg je de training Barista Master voor koffieliefhebbers?

Deze Barista Master training is speciaal ontwikkeld voor echte koffieliefhebbers die zich willen verdiepen in alle facetten van koffie en het baristavak. Een Master Barista Program is een premium opleidingstraject. Met een intensieve 12 daagse training die wordt afgesloten met examens. De training is bedoeld voor zowel particuliere koffieliefhebbers als professionals in de horeca of koffiebranche. Professionals kunnen in de barista training ook hun SCAE certificering behalen. Je begrijpt dat de geurdoos van Le Nez du Café je flink helpen om sneller aroma's in koffie te herkennen en te omschrijven. Via de volgende link kun je de aromakoffer Le Nez du Café bestellen

 

Als relatiegeschenk voor de koffieprofessional

Erg leuk om een Le Nez du Café geurdoos te geven als relatiegeschenk. Een bijzonder cadeau voor de ware koffieliefhebber en koffieprofessional!

Door het graveren van een boodschap of naam maken wij dit extra persoonlijk. Bestellen in grotere aantallen? Bel / app of mail ons.

Klaas de Jong 0620100710

info@driebergenwijn.nl

 

Hoe ziet Le Nez du Café eruit?

Houten doos, dezelfde geuren en verklarende boekje als Le Nez du Café® Passion.

Afmetingen: 26 x 15 x 8,5 cm, gewicht: 1,85 kg.

Made in France

 

 Le Nez du Café kopenLe Nez du Café kopenLe Nez du Café kopen

 

 

De 36 aroma's van Nez du Café® 

AARDSE TONEN :
1 aarde . GROENTE OPMERKINGEN: 2 aardappelen, 3 doperwten , 4 komkommer.

DRY / VEGETALE Tonen :
5 stro.

HOUT TONEN : 6 ceder . Kruidige tonen : 7 kruidnagel - achtige , 8 peper, 9 korianderzaad , 10 vanille.

BLOEMEN TONEN:
11 thee -rose / rode bes gelei , 12 koffie bloesem, 13 koffie pulp. Fruitige noten : 14 zwarte bessen - achtige , 15 citroen, 16 abrikoos, 17 appel.

ANIMAL TONEN:
18 boter, 19 honingzoete , 20 leer.

TOASTY TONEN: 21 basmati rijst, 22 toast, 23 mout , 24 zoethout, 25 caramel , 26 pure chocolade, 27 geroosterde amandelen , 28 geroosterde pinda's , 29 geroosterde hazelnoten , 30 walnoten , 31 gekookt rundvlees, 32 rokerige noot , 33 pijptabak , 34 gebrande koffie

CHEMICAL TONEN:
35 medecinal , 36 rubber.


* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.