Drie Bergen Wijn

Jaarclub voordeel

Binnenkort een 21-diner? Of studeert er iemand af en ben je op zoek naar een cadeau met een jarenlange traditie? Een champagnesabel een origineel en persoonlijk cadeau tegelijk.

Ga naar Champagnesabels

Waarom champagne sabreren? Waarom een fles met een sabel ontkurken? Deze eeuwenoude traditie geeft kleur aan de geschiedenis én het heden, wanneer er een feestje te vieren valt. Hoe mooi is het om deze traditie voort te zetten? Een champagnesabel met een persoonlijk ingegraveerde boodschap is een prachtig cadeau voor 21-diner, aftredend bestuur van een studentenvereniging en jaarclub.

Champagne sabel kopen?

Drie Bergen Wijn levert de toonaangevende merken voor champagne sabels Laguiole, Claude Dozorme en Del Ben. Eventueel met champagne, prosecco of cava in kist of geschenkbox. Spoedleveringen zijn mogelijk. Korting bij afname van drie of meer.

Champagnesabel Black BeautyChampagnesabel Kellermann  
Champagnesabel Black BeautyChampagnesabel Kellermann  
    
    

Voordeel voor jaarclubs

Voor jaarclubs die een champagnesabel cadeau willen geven, is er nu de Jaarclub Deal met aantrekkelijke korting. Wil je meer weten? Stuur even een mailtje naar info@driebergenwijn.nl of Bel of App met Klaas : 06 201 00 710. Of gebruik ons Contactformulier 

Graveren of Sublimeren

Voor graveren van een champagnesabel, of het plaatsen van een metalen plaatje op de sokkel (standaard) van het champagnesabel met een logo of JC spreuk? Ga naar Graveren en Sublimeren. Dit maakt je 21 Diner Cadeau of Afstudeer cadeau nog persoonlijker!

Ga naar Champagnesabels

Gratis instructie

Bij aanschaf van ieder champagnesabel ontvang je een "Doe het zelf" workshop sabreren. In dit boekwerkje beschrijven we nauwkeurig hoe je succesvol kunt sabreren! 

Gratis workshop champagne sabreren

Ga naar Champagnesabels

Ga naar Champagnesabels

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.