Drie Bergen Wijn

Graveren & sublimeren

Geef een champagnesabel of Le Nez du Vin een persoonlijk tintje door te graveren of te sublimeren.

Graveren champagnesabel

Het graveren van tekst op een champagnesabel is mogelijk op de voor en/of achterzijde van de sabel. Maximaal 40 tekens per gravering. Langere tekst? Speciale wensen? Neem even contact met ons op. Bij ieder sabel geven wij de mogelijkheid om deze te laten graveren. Bovendien kunt u zelf kiezen uit een aantal lettertypen. 
Kosten per gravering: € 22,50

Graveren zilverkleurig plaatje op sokkel of kist champagnesabel

Door middel van een plaatje op sokkel of kist van een champagnesabel kun je een persoonlijke boodschap kwijt van maximaal 40 tekens. Het verschil tussen graveren en sublimeren is dat bij graveren de tekst in het plaatje wordt gegraveerd. Bij sublimeren ligt het er als het ware op.

Kosten: € 19,99

Graveren op sokkel champagnesabelGravering op sokkel champagnesabel
Gravering op sokkel champagnesabel       Voorbeeld gravering

 

Sublimeren zilverkleurig plaatje op de Le Nez du Vin geurdoos 

Door middel van een plaatje op de geurdoos kun je een persoonlijke boodschap kwijt van maximaal 40 tekens. Het verschil tussen graveren en sublimeren is dat bij graveren de tekst in het plaatje wordt gegraveerd. Bij sublimeren ligt het er als het ware op. Standaard leveren wij 1 kleur, op aanvraag is het sublimeren van meerdere kleuren mogelijk. Neem gerust contact met ons op.

Kosten: € 19,99 

Sublimeren sokkel champagnesabel   Sublimeren sokkel champagnesabel
 Voorbeeld sublimering op sokkel Voorbeeld sublimeren

 

Top 5 meest bestelde champagnesabels!

meest verkochte champagnesabel incl flesKellerman champagnesabelChampagnesabel "Black beauty" Laguiole champagnesabel incl kistChampagnesabel Bronze, fles & geschenkdoos
nummer 1nummer 2Nummer 3Nummer 4nummer 5

Bijzonderheden

Wil je een bedrijfslogo, familiewapen, logo van jaarclub en studentenvereniging of een ander beeld op een champagnesabel of geurdoos? Neem contact op met Klaas de Jong: Stuur een app of bel naar: 06 201 00 710.

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.