Meer afbeeldingen

Champagnesabel in kist en fles

€ 239,95

Short Description

Champagnesabel in luxe kist

Model Bronze Argent, rode officiers-kwast, heupflesn en fles cava in handgemaakte houten kist. Op voorraad!

+€ 22,50

Maximale aantal karakters: 50

+€ 22,50

Maximale aantal karakters: 50

+€ 22,50

Maximale aantal karakters: 25

€ 239,95

Beschrijving

Details

Origineel cadeau

Handgemaakt champagnesabel Bronze Argent met rode officiers-kwast, samen met een heupfles en fles cava in een handgemaakte massief houten kist.

Deze mooi afgewerkte kist en champagnesabel worden ambachtelijk gemaakt in de Franse Auvergne. Vlak bij het dorpje Laguiole. Van generatie op generatie geeft de familie Dozorme de kunst van het maken van deze champagnesabels door.

Het lemmet is gemaakt van bijzonder hard RVS. Niet eenvoudig om te laten graveren door een juwelier. Deze hardheid zorgt er voor dat dit champagnesabel te gebruiken is door vele generatie's. Geef het door van vader op zoon (of dochter natuurlijk). Het handvat is van massief hout en donker van kleur. Dit champagnesabel kan zelfstandig staan op de kist. Een sieraad voor iedere werk of studeerkamer. (witte handschoenen zijn niet meer leverbaar)

 

Instructie: Leren sabreren.

Voorzien van een Nederlandse "Doe het zelf" instructie, om zo snel en goed een sabrage te kunnen doen.

Graveren boodschap of naam

Maak dit champagnesabel persoonlijk door een gravering op het lemmet. Dit is mogelijk op zowel de voorzijde (zichtbaar in de kist) als ook op de achterzijde. Daarnaast is het mogelijk om een plaatje te laten graveren of sublimeren met een tekst of boodschap op de kist.  Leuk om het geboorte jaar of datum te vermelden als origineel cadeau voor een 30 jarige, 40 jarige, 50 jarige of andere leeftijd. Ook bijzonder geschikt als relatiegeschenk of als cadeau voor een trouwerij of als afstudeercadeau!

Meer weten?

Bel of app Klaas de Jong 0620100710 

Extra informatie

Extra informatie

Gratis verzendingNee
Wijn soortNee
HerkomstNee
DruivensoortNee
RestaurantsNee
* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.