Drie Bergen Wijn

Afstudeercadeau

Wil jij een uniek en persoonlijk afstudeercadeau geven? Een champagnesabel mét persoonlijk ingegraveerde boodschap is een origineel en persoonlijk cadeau tegelijk.

Waarom champagne sabreren? Waarom een fles met een sabel ontkurken? Deze eeuwenoude traditie geeft kleur aan de geschiedenis én het heden, wanneer er een feestje te vieren valt.
Champagne sabreren
Het sabreren van champagne stamt uit de tijd van Napoleon. De keizer was klein van stuk, maar een groot champagneliefhebber. Op zijn veldslagen nam hij enorme hoeveelheden champagne mee. Het verhaal gaat dat tijdens een hevige strijd tegen Russische kozakken het sabreren is uitgevonden. Toen de kozakken merkten dat ze aan de verliezende hand waren, besloten ze flessen champagne stuk te slaan met hun sabels. Ze sloegen de flessen echter niet stuk, maar openden ze. De cavalerie vierde sindsdien de overwinning door met een sabel een champagnefles te openen. De herinnering aan Napoleon leeft voort in de champagnesabels van het merk Claude Dozorme. De topline modellen zijn vernoemd naar Napoleons officieren Kellermann, Masséna en Lasalle.

Top 5 meest bestelde champagnesabels!

Champagnesabel PanacheChampagnesabel BriquetChampagnezwaard Gris ArgentSabreersabel KellermannChampagnesabel Amsterdam
Nummer 1 PanacheNummer 2 BriquetNummer 3 Gris ArgentNummer 4 Kellerman

Nummer 5 Amsterdam

Zet de traditie voort

Hoe mooi is het om deze traditie voort te zetten? Een champagnesabel met een persoonlijk ingegraveerde boodschap is een prachtig cadeau voor iemand die afstudeert.

Workshop leren sabreren cadeau geven?

Maak je keuze en schrijf in:

1 Workshop champagne sabreren € 25,-

2 Workshop  champagne saberen & Wijnproeverij € 30,00

 

Leer champagne sabreren

Champagnesabel kopen

Champagne sabel kopen?

Drie Bergen Wijn levert de toonaangevende merken voor champagne sabres Laguiole, Claude Dozorme en Del Ben. Eventueel met champagne, prosecco of cava in kist of geschenkbox. Spoedleveringen zijn mogelijk. Korting bij afname van drie of meer.

Champagnesabel Black BeautyChampagne & Champagnesabel   
    

Graveren

   
    

Maak een champagnesabel nog persoonlijker. Graveer in de voor- en/of achterzijde van de sabel een naam of persoonlijke boodschap. Ook mogelijk: op een zilveren of messing plaatje op de op de sokkel of op de kist.

Geef een workshop Leren sabreren cadeau

Maak je keuze en schrijf je in:

1 Workshop champagne sabreren € 25,-

2 Workshop  champagne saberen & Wijnproeverij € 30,00

 

workshop sabreren

Persoonlijke service

Vragen? Klaas de Jong beantwoordt ze graag. Stuur een app of bel naar: 06 201 00 710.

Champagnesabel kopen

 

 

 Champagnesabel Briquet

 

 

 

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.