Drie Bergen Wijn

21 diner cadeau kopen

Op zoek naar een cadeau voor een 21-diner? Een champagnesabel is een origineel en persoonlijk cadeau tegelijk.

Top 5 meest bestelde champagnesabels!

 

Champagnesabel PanacheChampagnesabel BriquetChampagnezwaard Gris ArgentSabreersabel KellermannChampagnesabel Amsterdam
Nummer 1 PanacheNummer 2 BriquetNummer 3 Gris ArgentNummer 4 KellermanNummer 5 Amsterdam

Waarom champagne sabreren? Waarom een fles met een sabel ontkurken? Deze eeuwenoude traditie geeft kleur aan de geschiedenis én het heden, wanneer er een feestje te vieren valt. Het sabreren van champagne stamt uit de tijd van Napoleon.

I drink Champagne when I win, to celebrate....And I drink Champagne when I lose,to console myself.`

Napoleon Bonaparte

Napoleon dol op champagne!

  Kellermann champagnesabel

NapoleonKellermann chamagnesabel

De keizer was klein van stuk, maar een groot champagneliefhebber. Op zijn veldslagen nam hij enorme hoeveelheden champagne mee. Het verhaal gaat dat tijdens een hevige strijd tegen Russische kozakken het sabreren is uitgevonden. Toen de kozakken merkten dat ze aan de verliezende hand waren, besloten ze flessen champagne stuk te slaan met hun sabels. Ze sloegen de flessen echter niet stuk, maar openden ze. De cavalerie vierde sindsdien de overwinning door met een sabel een champagnefles te openen. De herinnering aan Napoleon leeft voort in de champagnesabels van het merk Claude Dozorme. De topline modellen zijn vernoemd naar Napoleons officieren Kellermann, Masséna en Lasalle. 

Zet de traditie voort

Hoe mooi is het om deze traditie voort te zetten? Een champagnesabel met een persoonlijk ingegraveerde boodschap is een prachtig cadeau voor 21-diner. Speciaal voor Jaarclubs hebben we een bijzondere aankoopregeling. Wil je de voordelen weten? Mail of App ons even (info@driebergenwijn.nl of 06 201 00 710) 

Champagnesabel kopen

Drie Bergen Wijn levert de toonaangevende merken voor champagne sabres Laguiole, Claude Dozorme en Del Ben. Eventueel met champagne, prosecco of cava in kist of geschenkbox. Spoedleveringen zijn mogelijk. Korting bij afname meerdere champagnesabel.

Black BeautyGris Argent  Champagnesabel JC naamplaatje  
"Black Beauty"Voorbeeld sublimeren   
Voorbeeld graveren JC logo & naam, geboorte datum  
Graveren plaatje op sokkel
Sublimeren JC logo & naam   

 

Graveren of Sublimeren plaatje voor op de sokkel

Maak een champagnesabel nog persoonlijker. Voor Jaarclubs, Afstuderen graveren wij regelmatige een zilveren plaatje voor op de sokkel (standaard). Je logo van je Jaarclub, naam, geboorte datum, een spreuk of uitdrukking die jullie  vaak gebruiken. (afmeting ca 3 x 6 cm) Bel of App als je vragen hebt of andere wensen. 

Champagnesabel kopen

 

Graveren op champagnesabel

Zowel op de voorzijde als de achterzijde van het Lemmet is het mogelijk om te graveren. Een naam, geboorte datum, JC spreuk, afstudeer-datum, etc.In het volgende filmpje laten we zien hoe we dit doen.

Persoonlijke service of meer weten over de JC DEAL?

Vragen? info@driebergenwijn.nl Bel of App Klaas: 06 201 00 710.

Kellermann champagnesabel & gravering op sokkel

Champagnezwaard

Sabrage, sableren van champagne

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.