21 diner cadeau

Op zoek naar een cadeau voor een 21-diner? Een champagnesabel is een origineel en persoonlijk cadeau tegelijk.

Waarom champagne sabreren? Waarom een fles met een sabel ontkurken? Deze eeuwenoude traditie geeft kleur aan de geschiedenis én het heden, wanneer er een feestje te vieren valt.
Het sabreren van champagne stamt uit de tijd van Napoleon. De keizer was klein van stuk, maar een groot champagneliefhebber. Op zijn veldslagen nam hij enorme hoeveelheden champagne mee. Het verhaal gaat dat tijdens een hevige strijd tegen Russische kozakken het sabreren is uitgevonden. Toen de kozakken merkten dat ze aan de verliezende hand waren, besloten ze flessen champagne stuk te slaan met hun sabels. Ze sloegen de flessen echter niet stuk, maar openden ze. De cavalerie vierde sindsdien de overwinning door met een sabel een champagnefles te openen. De herinnering aan Napoleon leeft voort in de champagnesabels van het merk Claude Dozorme. De topline modellen zijn vernoemd naar Napoleons officieren Kellermann, Masséna en Lasalle.

Zet de traditie voort

Hoe mooi is het om deze traditie voort te zetten? Een champagnesabel met een persoonlijk ingegraveerde boodschap is een prachtig cadeau voor 21-diner.

Champagne sabel kopen?

Drie Bergen Wijn levert de toonaangevende merken voor champagne sabres Laguiole, Claude Dozorme en Del Ben. Eventueel met champagne, prosecco of cava in kist of geschenkbox. Spoedleveringen zijn mogelijk. Korting bij afname van drie of meer.

Graveren

Maak een champagnesabel nog persoonlijker. Graveer in de voor- en/of achterzijde van de sabel een naam of persoonlijke boodschap. Ook mogelijk: op een zilveren of messing plaatje op de op de sokkel of op de kist.

Persoonlijke service

Vragen? Klaas de Jong beantwoordt ze graag. Stuur een app of bel naar: 06 201 00 710.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

* bij bestellingen vanaf € 50,= euro en levering in Nederland. Anders verzendkosten € 3,99.